«

»

nov 19

3de editie Arnhemse Gele Rijders Toernooi

Op zaterdag 28 November organiseert Scaramouche opnieuw het GRT. Een laagdrempelig toernooi in onze eigen sporthal bij het Olympus College, waar jeugdleden kennis kunnen maken met schermen als wedstrijdsport. Uitgangspunt is dat de kinderen op deze dag veel schermen, en met een goed gevoel naar huis gaan. In ieder geval krijgt elke deelnemer een aandenken aan de wedstrijd.
 Het toernooi wordt georganiseerd voor jongens en meisjes in de categorieën kuikens tot cadetten op alle wapens. De kosten voor de inschrijving bedragen €7,50 Let op: er wordt elektrisch geschermd, en je dient het materiaal hiervoor zelf te verzorgen. Neem anders even contact op met je trainer voor de benodigde spullen.

 Ook alle vaders en moeders worden van harte uitgenodigd om hun kinderen aan te moedigen, en er een sportieve dag van te maken. 

Tot ziens op zaterdag 28 November.

  

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.