«

»

okt 07

Tweemaal brons op WK veteranen

VARNA – Aleh Pimenau en Mieke de Graaf, beide schermers van Scaramouche,  hebben afgelopen week beide een bronzen medaille in de wacht gesleept tijdens de Wereldkampioenschappen Schermen Veteranen in Varna, Bulgarije. Aleh won de medaille op sabel in de categorie 50 plus. Mieke behaalde haar medaille op floret, eveneens in de categorie 50 plus. Onderstaand zijn de podiumresultaten van beide categorieën te zien.

Sabel Heren 50+
1. Vittorio Carrara,  Italië
2. Val Kizik, Verenigde Staten
3. Aleh Pimenau, Nederland
3. Bernd Brock, Duitsland

Floret Dames 50+
1. Liudmila Chernova, Rusland
2. Eva Knorr,  Duitsland
3. Mieke de Graaf-Stoel, Nederland
3. Kaoru Amari, Japan

Aleh Pimenau 3e WK Veteranen

Brons voor Aleh Pimenau

Mieke de Graaf 3e WK Veteranen

Brons voor Mieke de Graaf

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>