«

»

dec 15

Tristan Tulen wint in Mödling.

Tristan Tulen van Schermvereniging Scaramouche uit Arnhem heeft 2 weken geleden (3 -4 december) het internationale toernooi van Modling in Oostenrijk op zijn naam gezet.

Aan het toernooi namen 95 schermers deel uit 13 landen. In de poules wist hij vijf van de zes partijen te winnen,  alleen de fransman Steeven Seloi wist Tristan toen nog te stoppen.  Zijn poule resultaat levende hem een  vrijstelling op  voor het tableau van 128. Op het tableau 64 en 32 werden achtereenvolgend de Croaat  Jakov Sola en de Italiaan Gablriele Risicato aan de kant gezet. Spannend en pittig werd het pas bij de laatste 16 en bij de laatste 8 waar vervolgens gewonnen werd van de Italiaan Riccardo Barionovi (15-13) en de fransman Gregory Bon (15-14).  De halve finale tegen de fransman Alexis Courtier werd  echt een  spannende partij die Tristan uiteindelijk naar zich toe wist te trekken (15-14).  Eenmaal op dreef  bleek de finale partij tegen de Wit Rus Dzianis Paulouski geen probleem voor Tristan en won hij deze zeer beheerst met 15-9.

Tristan plus Coach Carmel Modling Tristan Modling prijs uitreiking

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>