«

»

mrt 25

Zilver voor Mijs Wouterse tijdens Autofactor Bosch Open

Zaterdag 24 maart 2018

Afgelopen zaterdag heeft Mijs Wouters (sabel) een mooie 2e plaats behaald tijden het toernooi Autofactor Bosch Open

Mijs deed als eerste jaars junior mee met de senioren. Heren en dames begonnen in een gemengde poul. Na de poulfase werden de dames en heren uit elkaar gehaald en werden de eliminaties geschermd. Mijs wist de eerste eliminatie te winnen met 15-7 en stonde daarmee in de finale. Helaas verloor ze de finale met 15-6.

Bij de heren deden Martijn Polak en Aleh Pimenau mee. Zij behaalden resp. de 8e en 7e plaats.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>