«

»

nov 26

Kerstvakantie

De kerstvakantie start op zaterdag 22 december, dan zijn er geen trainingen bij Scaramouche. De eerste schermdag in Arnhem is weer op maandag 7 januari 2013. De eerste schermdag in Duiven is op vrijdag 11 januari 2013.

Maar let op! Op donderdag 20 december vanaf circa negen uur kan het schermjaar gezellig worden afgesloten met een borrel aan de bar in het schermcentrum in Arnhem en vrijdagavond vanaf circa acht uur in Duiven. Alle schermers en schermvrienden zijn welkom.

Wat je ook in je agenda moet zetten, is de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2013. De receptie is voor schermers en schermvrienden van Arnhem en Duiven tezamen. Bovendien zal deze gelijktijdig zijn met de examens voor het G-schermen en het Oliebollentoernooi in het schermcentrum in Arnhem.

2 reacties

  1. Henk

    Hoe laat precies is de nieuwjaarsreceptie van de vereniging of de plek waar deze kan vinden graag.

    1. Webmaster

      Zondag 6 januari 16.00 uur in het Schermcentrum in Arnhem aan de Olympus. Alle leden, vrienden en schermers van Scaramouche (zowel Arnhem als Duiven) zijn welkom.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>