«

»

okt 22

Brons voor Tristan Tulen Coupe Jean Moret 2019

21 oktober 2010

Degenschermer Tristan Tulen heeft afgelopen weekend de bronzen medaille behaald bij de Coupe Jean Moret in Livry Gargan (F).

Aan dit grote seniorentoernooi in Frankrijk deden bijna 400 deelnemers mee, waaronder Tristan’s broer Rafaël en Ruben Derksen. Door zijn hoge ranking op de Franse ranglijst was Tristan vrijgesteld voor de zaterdag.
Rafaël en Ruben moesten wel op zaterdag aan de bak. Na de pouleronde moesten er nog 2 eliminaties worden overleefd om door te mogen naar het hoofdtoernooi op zondag. Rafaël slaagde daar goed in, maar Ruben wist de tweede eliminatie niet te winnen (14-15).

Op zondag werd weer begonnen met een poulefase (96 deelnemers) waar Tristan als 27e uit kwam en Rafaël als 39e. Elimineren ging beide heren goed af tot Rafaël de partij voor een plek bij de beste 16 verloor en Tristan de eliminatie voor een plek bij de beste 8. Via de herkansingsronde was het nog mogelijk de 3e plek te behalen. Helaas verloor Rafaël in de herkansing de 1e eliminatie. Tristan wist alle partijen te winnen en kon daarmee met de bronzen medaille naar huis.

Resultaten:
Tristan Tulen brons (3e)
Rafaël Tulen 22e
Ruben Derksen 101e

Heren gefeliciteerd met deze resultaten.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.