«

»

jan 29

Clinic door Lars Steller

Lars Steller vroeg aan Scaramouche of hij een schermclinic mocht geven tijdens een gymles op zijn school, het Candea College in Duiven.

Lars, floret/degen schermer bij Scaramouche in Duiven, gaf deze clinic aan alle 23 klasgenoten van 5 VWO. Na een gedegen voorbereiding start de clinic. Begonnen werd met de uitleg waarom schermkleding (beschermend) gedragen moet worden, uitleg van de soorten wapens (sabel, degen en floret)werd uitgelegd en het voetenwerk werd voorgedaan en uiteraard stevig beoefend. Ook de schermgroet was onderdeel van deze ca. 90 minuten durende clinic. Tot slot werd er op sabel geschermd.

De leerlingen van Lars waren positief en leergierig en hebben deze kennismaking met de schermsport als leuk en interessant ervaren. Al met al kunnen we spreken van een geslaagde sportmiddag. Wij gaan ervan uit dat Lars beoordeeld is met een goed cijfer.

Lars bedankt, jouw clinic is zeker een goede PR voor Scaramouche.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.