«

»

dec 17

Kelvin Hilgeholt Wereldkampioen!

Eind september hebben de ‘XIII Masters World Championships’ in de moderne vijfkamp plaatsgevonden in het Olympisch stadion in Berlijn. Kelvin Hilgeholt, degenschermer en lid van Scaramouche, wist daar goud te behalen. Naast de overwinning kreeg Kelvin de bevestiging op de goede weg te zitten voor zijn Olympische ambitie.

Meer dan 120 deelnemers uit 23 landen deden mee aan deze kampioenschappen. De atleten waren onderverdeeld in een 30+ en 40+ leeftijdsgroep, waarbij sommige net hun internationale carrière hadden afgerond, zijn anderen nog steeds actief in dit mondiale veld. “Het geeft me veel rust voor de toekomst om hier tussen voormalige Olympiërs de bevestiging te krijgen dat ik er fysiek goed voor sta” aldus Hilgeholt.

Lees hier de wat de waarde is van Winst op het WK Masters Moderne Vijfkamp.

 

Kelvin Wereldkampioen Moderne vijfkamp

Copyright © 2014 5KAMP Beweegt, Alle rechten voorbehouden

3 reacties

 1. Jan de Graaf

  Beste Kelvin.
  Namens Scaramouche feliciteren wij jou van harte met de behaalde wereld kampioenschap titel. Een belangrijke stap naar de komende Olympische spelen.

 2. Lex Helwes

  Hoi Kelvin,

  Wat een geweldig resultaat. Van harte gefeliciteerd en ik kijk uit naar het vervolg!

 3. René Meulmeester

  Hoi Kelvin,

  Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!

  Grt

  Scaramouche Duiven

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.