«

»

okt 13

Medailles op Para Games Breda

BREDA – Op 12 oktober hebben drie leden van Scaramouche deelgenomen aan de Para Games in Breda. Doroty Geurts, Roberta Hofman en Mieke van Chastelet. Voor Dorothy en Roberta de eerste wedstrijd. Met gezonde spanning begonnen ze allen aan hun wedstrijden. Roberta won één partij, Dorothy won twee partijen en Mieke won al haar partijen in de voorronde. In de eliminatie verloren de Roberta en Dorothy, maar Mieke ging met gemak door naar de volgende ronde. Uiteindelijk kwam Mieke in de finale terecht en verloor ze van een Turkse man met 15-11.

Er waren drie landen vertegenwoordigd op het toernooi. Naast Nederlanders waren er Duitse en Turkse schermers op de eerste wedstrijd in Nederland van het rolstoelschermen. Een goede ervaring voor de organisatie en zeker ook voor de schermers van Scaramouche.

Roberta en Dorothy eindigden uiteindelijk respectievelijk tweede en eerste in de categorie Overigen . Dit is een klasse waarbij schermers waren die nog geen officiële keuring hebben gehad. Mieke werd overall op het toernooi tweede, maar omdat ze van een man verloor in de finale, sleepte ze het goud in de wacht in de categorie Dames A.

 

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.