«

»

okt 21

Nieuwe schermzaal per 01-01-2020!

5 Jaren hebben wij een goed onderkomen gehad bij het Olympus College, fijn kunnen schermen, wedstrijden kunnen organiseren.
Op deze basis heeft Scaramouche zich verder kunnen ontwikkelen in de breedte- en topsport en heeft de vereniging behoefte aan deze volgende stap in huisvesting.

De  gehouden B-ALV op 14 oktober jl., heeft opgeleverd dat met grote meerderheid besloten is om sportaccommodatie in te huren van de Arnhemse Boogschiet Club Taxus.

Vast is komen te staan dat Schermvereniging Scaramouche  gaat verhuizen naar Sportpark Bakenhof, Huissensestraat 287, 6833 JK Arnhem (ZUID). De Bakenhof huisvest diverse verenigingen zoals, de voetbalvereniging Arnhemia, Rugby club The Pigs, Tennisvereniging Malburgen, een Johan Cruijff (voetbal) trapveld, de Arnhemse Boogschiet Club Taxus en nu ook de Arnhemse schermvereniging Scaramouche.
Alles omgeven door een ruime parkeergelegenheid. Directe op- en afrit aan de N325 (Pleijroute). Buslijn 2 rijdt op de Bakenhof. Voor rolstoel gebruikers is de bereikbaarheid ongehinderd.

De sportzaal wordt voorzien van een nieuwe sportvloer, o.a. geschikt voor schermers. Deze vloer krijgt vaste belijningen van 12 schermlopers. Voorts wordt de modernste aanwijsapparatuur in de zaal opgehangen.

Een ruim ingerichte kantine met buitenterras zorgt er voor dat schermers, begeleiders en bezoekers aangenaam kunnen socializen. Een grote glaswand zorgt voor contact met de sporters en bezoekers.

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.