«

»

jun 25

Nieuws-update

Vanaf maandag 22 juni mogen trainingen weer binnen plaatsvinden. Afgelopen maandag is Arwin daarom begonnen met de florettraining. Op donderdagavond is dan weer sparren voor floret (tussen 19.00 en 22.00), en training voor degen en sabel onder leiding van Arwin en Eyad.

Hoewel de keuken nog niet open mag, is de kantine vanaf volgende week wel weer open, ook voor ouders die even op hun kinderen willen wachten.

Club BBQ

Het is een goede traditie van Scaramouche om vlak voor de zomervakantie een BBQ te organiseren. Aangezien we nu buiten over meer ruimte beschikken, hebben we als bestuur gemeend de BBQ veilig te kunnen organiseren. Deze zal plaatsvinden op donderdagavond 9 juli aanstaande. Jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd hiervoor. Zet dit alvast in de agenda! 

Algemene Ledenvergadering

Normaal gesproken organiseren we in deze tijd van het jaar altijd de Algemene Ledenvergadering. Net als veel andere clubs had ook Scaramouche vanwege de crisis moeite met het organiseren ervan. Gelukkig mogen verenigingen om deze reden de ALV dit jaar dan ook uitstellen, en we willen van deze mogelijkheid gebruik maken. De nieuwe ALV staat nu dan gepland voor woensdagavond 2 september, in de kantine van onze schermzaal. Ook deze datum kan alvast in de agenda worden genoteerd!

Schoonmaak

Voor het schoonmaken van de schermzaal zijn we op zoek naar vrijwilligers die a.s. zaterdagmiddag 27 juni willen komen helpen. Het exacte tijdstip is nog niet bekend, dat wordt komende week doorgegeven door Taxus. Aanmelden kan via secretaris@scaramouche.nl aanstaande? 

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.