«

»

jun 25

NJK Duiven: Foto’s en resultaten

DUIVEN – Afgelopen weekend was het zo ver, in samenwerking met de KNAS organiseerde Scaramouche de Nederlandse Jeugdkampioenschappen Schermen 2012/2013. Maar liefst 331 jeugdschermers waren aanwezig in de prachtige en moderne sporthal Triominos in Duiven. In totaal werden er dertig prijzen verdeeld. Een verslag over de jeugdschermers van Scaramouche volgt snel.

Organisatie

9125977696_ee1e3048df_hDe organisatie voerde een nieuwe systeem in door de schermzaal alleen toegankelijk te maken voor schermers, coaches, officials en vrijwilligers. Het bleek even wennen, maar er waren veelal positieve reacties. De ouders konden hun kinderen goed zien schermen op de ruime tribune. Verder liep de gehele organisatie soepel en waren er leuke en handige faciliteiten. De KNAS reageerde dan ook positief: “Afgelopen weekend heeft in de moderne Triominos hal in Duiven het NJK plaatsgevonden. Schermvereninging Scaramouche, die net een dependance in Duiven heeft geopend, heeft deze twee dagen perfect georganiseerd, waarvoor onze dank,” aldus Ursela van den Anker namens de KNAS.

Resultaten

De resultaten zijn te vinden via de KNAS, de Nahouw en via deze link naar de resultatenpagina van de NJK-website. Wanneer er resultaten ontbreken, moeten deze nog worden verwerkt en volgen ze snel. De verenigingsbeker is dit jaar gewonnen door Schermclub Den Bosch.

Foto’s

11Björn Blaas maakte namens Scaramouche het gehele weekend foto’s. In een album op de NJK-Facebook is al een aantal foto’s geplaats en er zullen er meer volgen. Deze foto’s zullen ook verschijnen op de fotopagina van Scaramouche. Je kunt ook een kijkje nemen in de gehele map met foto’s van Björn Blaas, deze link is hieronder te vinden, waar alle links naar NJK-fotoalbums op een rijtje (komen te) staan.

Fotograaf Björn Blaas
Fotograaf Hans Kaho
Foto’s HollandSchermen
Foto’s Schermcentrum Amsterdam zaterdag
Foto’s Schermcentrum Amsterdam zondag

1048839_456795584413983_1282540497_o

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.