«

»

aug 15

Olympic Experience Scheveningen

Het was 9 augustus en D-Day voor onze BV ( Bas Verwijlen)

Daar voor afgereisd naar de Olympic Experience om die dag het van zo nabij mogelijk te gaan mee maken. Het strand bij de haven in Scheveningen is dan wel geen Copacabana maar de sfeer van Rio werd er het meest benaderd.  Diverse Olympische sporten werden er gedemonstreerd en gepresenteerd en was er de mogelijkheid het zelf te beoefenen. Zo ook het schermen werd die middag op het hoofdpodium gedemonstreerd onder leiding van Teun Plantinga van de KNAS.

Edo, Bente Christiaan, David  waren er in volledige uitrusting en schermden er hun partijen. Ze begonnen net na wat druppels regen op het toch wel gladde podium. Mooie onderlinge partijen waren er te zien en elk wapen werd goed over het voetlicht gebracht. De zon was er met een levensgrote smiley en concurreerde met de lach op de gezichten van de schermers. De spanning over hun optreden was voorbij en de live schakeling met Rio volgde op de 2 grote schermen links en rechts van het podium.  Bas wisselde voor het eerst van wapen en de spanning was er meteen ook bij het publiek. De uitkomst kennen we inmiddels en de vele aanwezige schermliefhebbers waren aangeslagen.  Herpakken en de bezoekers weer te woord staan en laten kennis maken met onzeolympic experience mooie sport op het Scheveningse strand.

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.