«

»

jun 30

Roefelen met Scaramouche

Afgelopen zaterdag 27 juni j.l., heeft Scara Duiven haar steentje bijgedragen aan de 23ste Roefeldag in Duiven, door 6 x 12 kinderen, telkens een heel uur, kennis te laten maken met de schermsport. Marius Kamberg, Ben Kamberg, Voorzitter Jan de Graaf en Mieke de Graaf-Stoel konden om 09.30u van start met de eerste groep. De laatste groep begon om 15.30u en vertrok om 16.30u moe maar voldaan de les. In Duiven waren ongeveer 950 deelnemende kinderen, samengesteld uit de groepen 5 t/m 8 van het basisonderwijs

Wat is De Roefeldag

Jaarlijks roefelen bijna 20.000 kinderen in ruim 80 gemeenten bij meer dan 3000 bedrijven, (sport)verenigingen en instellingen om te ontdekken wat er achter de schermen gebeurt.
Wat betekent Roefelen?
Roefelen is een Vlaams woord voor snuffelen, kennismaken met, onderzoeken of ontdekken van iets nieuws. Op de Roefeldag mag je uitgebreid een kijkje nemen in de werkwereld van volwassenen.
De Roefeldag biedt de kinderen tal van positieve ervaringen die in hun latere beroepskeuze een stimulerende rol kunnen spelen. In de loop van de jaren is de Roefeldag dan ook uitgegroeid tot een succesvol en hoog gewaardeerd project. Naast het plezier staan de oriëntatie op werk en toekomst voor kinderen centraal.
   

  

  

  

  

      

1 reactie

  1. Roefeldag Duiven

    Roefeldag Duiven wil schermvereniging Scaramouche bedanken voor de leuke en leerzame bijdrage aan deze geweldige dag. Wij hebben alleen maar goede reacties teruggekoppeld gekregen van kinderen. Bedankt!

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.