«

»

jun 19

Scaramouche online vernieuwd!

De website van Scaramouche heeft de afgelopen maanden een complete metamorfose ondergaan, er is in feite niets overgebleven van de oude website. Scaramouche vond dat de website niet bij de tijd was en dat de gegevens verouderd waren. Als gevolg hiervan werd een compleet nieuwe website gebouwd. Op nieuwe website zullen thema’s als actualiteit, socialiteit en interactie centraal staan. Het zal opvallen dat er nog een aantal plekken op de website ongevuld is, maar deze worden de komende weken zo snel mogelijk opgevuld. Je kunt in ieder geval alle informatie die op de oude website te vinden was, ook vinden op de nieuwe homepage.

What’s new?

Wat is nieuw? Er is een hoop vernieuwd, verbeterd en toegevoegd. De belangrijkste vernieuwingen vind je hier op een rijtje.

Vernieuwde menustructuur
Alle informatie is nu te vinden via een compleet vernieuwd menu. De oranje balk, bovenin de website, bevat de verwijzingen naar alle pagina’s. Het menu ‘Vereniging’ draait om alle praktische en historische informatie over de schermvereniging. Het menu ‘Beginners’ is speciaal voor alle nieuwkomers in de schermsport en bevat informatie over het proberen van schermen en een schermer worden bij Scaramouche. Het menu ‘Over ons’ geeft overzichten van alle belangrijke mensen binnen de vereniging. Voor de wedstrijdschermer van jong tot oud, is informatie te vinden onder ‘Wedstrijden’, de informatie over eigen georganiseerde toernooien zijn hier ook ondergebracht. ‘Clinics’ en ‘Foto’s’ geven simpelweg informatie over hun titels en bij ‘Contact’ vind je alle contactinformatie van de vereniging en kun je direct een berichtje sturen.

Social media
Sociale media zijn helemaal van deze tijd en Scaramouche doet hier uiteraard aan mee, voor de optimale informatievoorziening aan leden, volgers en mensen met belangstelling voor Scaramouche. Aan de zijkant van de website zijn nu twee blokken te vinden met informatie over de Facebookpagina en de allerlaatste tweets op Twitter.

Actueel
De nieuwe website is nu zeer actueel. Je vindt nu op de homepage een zogenaamde ‘slider’, welke de laatste belangrijke nieuwsberichten toont met een afbeelding. Het overige nieuws, inclusief deze ‘highlights’, is hier direct onder te vinden. Verder vind je aan de rechterkant de titels van de laatste berichten en een overzicht van de verschillende nieuwscategorie├źn en tenslotte zijn de berichten getagd, klik op een tag zoals ‘degen’ en je krijgt alle berichten die met het wapen te maken hebben te zien.

Interactief
De interactiviteit van de website is ook verbeterd, een grotendeels nieuw component, iedereen kan nu reacties plaatsen op de nieuwsberichten en zo kan iedereen meepraten. Daarnaast heb je nu zelfs invloed op het nieuws, stuur een berichtje via de contactpagina met jouw Scaramouche-nieuws, en het zal zo snel mogelijk ook online komen. Zo houden we de website actueel, sociaal en betrokken voor iedereen.

1 reactie

  1. rogier

    Mooi werk!

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.