«

»

apr 17

Scaramouche organiseert 3 Single Day Trainings dagen.

Beste wedstrijd-schermer,

Hoewel het seizoen nog niet is afgelopen zijn we al bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. We willen alle jeugdwedstrijd schermers een nieuw initiatief aanbieden:

De Arnhemse Schermvereniging Scaramouche organiseert een drietal Single Day Trainingskamp dagen (SDT). Dit gaat in samenwerking met het Olympus College. Dit is nieuwe thuisbasis van Scaramouche en een school die het schermen hoog in het vaandel heeft. Met deze eendaagse trainingen willen wij een nieuwe impuls geven aan het wedstrijdschermen in vooral het oosten van het land.

Helaas is deze pilotfase alleen voor floret en degen. De bedoeling is om op basis van de evaluaties van de deelnemers in juli 2015 een programma te maken voor het hele seizoen 2015-2016 en dan ook sabel toe te voegen. De degentraining staat in deze pilot onder leiding van Ryan Oosthof, de florettraining vindt plaats onder leiding van Sebastiaan Combé.

Doel

Het uiteindelijke doel is het jeugdwedstrijdschermen naar een hoger niveau te brengen en meer saamhorigheid te kweken. We gaan keihard trainen en sparren met leeftijdgenoten en je krijgt huiswerk mee zodat je ook tussendoor verder kunt werken aan je einddoel.

Wie

Alle serieuze wedstrijdschermers vanaf pupillen die een stevig programma van 5 uur aankunnen en regelmatig wedstrijden (gaan) schermen. Er zijn ook buitenlandse wedstrijdschermers uitgenodigd.

Waar

Arnhemse Schermvereniging Scaramouche
Olympus 11
6832 EL Arnhem
Dit is de sportzaal van het Olympus College. De ingang is aan de zijde tegenover de Rijnhal.
Er is beschikking over 16 lopers, 2 zalen en kleedkamers en douches.

 

Wanneer

Zaterdag 25 april, zondagen 7 juni21 juni van 10.00- 15.30 uur

Kosten

Deelname: €40,- voor alle drie de stagedagen, te betalen op de eerste dag, er vindt geen restitutie plaats bij no-show op één van de andere dagen. bij betaling per Trainingskamp: €16,50 per dag. Dit is inclusief lunch.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@scaramouche.nl .

Wil je eerst nadere informatie dan kun je dit via hetzelfde email adres verkrijgen.

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.