«

»

aug 28

Scaramouche promoot schermsport in Renkum

Sport meets Culture, het initiatief van Renkumse Tennisvereniging Bakkershaag vond afgelopen zaterdag plaats. Het evenement was een dag waarop men samen van sport en cultuur kon genieten, in het teken staand van de jeugd. Degentrainer Gerrit Beekhuizen was aanwezig en had een uitstekende plek geregeld voor Scaramouche om demonstraties te geven. De trainer had gezorgd voor alle nodige voorzieningen en regelde bovendien een stel enthousiaste vrijwilligers om hem te ondersteunen.

Jeugdleden Ruben, Jochem en Antoinette en seniorenschermer Henk Uijting zorgden voor een succesvolle presentatie van de schermsport.  Vele potentiële jeugdleden maar even zo veel volwassenen werden deze dag in het schermpak gehesen en aangekoppeld. Uijting reageerde erg postief:

Van twaalf tot vijf lekker bezig geweest, en we verwachten veel respons van die dag voor de schermsport. Met tennis mag je alleen slaan, bij ons mag je ook steken.

De dag stond in het teken van het Jeugdsportfonds.

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.