«

»

mei 03

Damesteam sabel Arnhemse sportploeg 2012

ARNHEM – Arnhem heeft ieder jaar weer vele kampioenen. In 2011 waren 77 kampioenen in de race voor de eerste Arnhemse Sportverkiezing en werd Scaramouche sportaanbieder van het jaar. Dit jaar waren er maar liefst twee nominaties van Scaramouche. De dames van het sabelteam voor de NK Equipe zijn genomineerd voor Arnhemse sportploeg van het jaar. De sabelschermsters werden afgelopen jaar voor het 5e  jaar op rij Nederlands kampioen. De andere nominatie is voor Ruben Derksen. De talentvolle degenschermer uit Arnhem werd in 2012 Nederlands Kampioen bij de benjamins en wist bij de pupillen, één categorie hoger, nog eens zilver te bemachtigen. Ruben wist bovendien door prestaties op vijf toernooien in het gewest Nordrhein-Westfalen bovenaan het eindklassement  te komen van deze Duitse regio.

Tijdens een gezellige avond werden op 24 april 2013 in het Luxor Live theater de winnaars bekend gemaakt.
Helaas werd Ruben Derksen niet gekozen tot Arnhems sporttalent van 2012. Hij moest atletiektalent Tunji Abisoye voor laten gaan.

Onze sabel dames daarentegen vielen in de prijzen. Zij werden gekozen tot beste Arnhemse sportploeg van 2012.
Floor Verdouw, Antoinette Hofman, Henriette Hofman en Laura Winkel en niet te vergeten hun trainer en coach Martin Ariaans waren zeer gelukkig met deze prijs.

Foto sabeldames Equipe

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.