«

»

nov 27

Schermen tijdens de Corona periode

Met ingang van maandag 23 november trainen de jongeren tot 18 jaar op de gebruikelijke tijden tenzij anders overeengekomen. Schermers van Duiven kunnen zich ook aanmelden voor de training in Arnhem.

Onderstaande heeft betrekking op de locatie “de Bakenhof” – Arnhem

Vanaf 18 jaar kunnen maximaal 4 schermers (buiten de schermers onder de 18 jaar), in blokken van 1 of 1,5uur schermen (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). De indeling gaat via een Whatsapp-groep. Er kunnen verschillen wapens en groepen tegelijkertijd door elkaar schermen.

Tijdens het schermen, jeugd en 18+,  moet er een scherm-verantwoordelijke aanwezig zijn, daarom is er 1 trainer per trainingsavond (3 uren).  De trainers bepalen onderling wie aanwezig is per trainingsavond.

Indien rolstoel schermers aan de beurt zijn met schermen, wordt van de overige aanwezige schermers verwacht te assisteren bij de op- en afbouw van de rolstoelframes.

Het is niet toegestaan voor toeschouwer, ouders, begeleiders om plaats te nemen in het gebouw (kantine of elders) tijdens het schermen.

Met vriendelijke groet,
het bestuur.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.