«

»

jun 20

Zomertrainingen

Van 30 juni t/m 12 augustus 2012 is het zomervakantie. Een periode waarin iedereen even lekker kan ontspannen en er heerlijk tussenuit kan. De trainers, vrijwilligers en alle andere mensen van Scaramouche hebben natuurlijk ook recht op een fijne vakantie. Daarom gaan in deze periode de reguliere trainingen niet door. Je kunt wel blijven trainen, dit kan op iedere dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur. De trainingen zijn voor alle categorieën en zijn gratis voor alle leden. Ben je geen lid van Scaramouche en is jouw club in de zomer gesloten? Voor slechts €2,50 per training kun je op iedere dinsdag mee komen trainen.

Maandag 13 augustus is de eerste training van het nieuwe seizoen en vanaf die dag zullen alle trainingen weer volgens het normale trainingsschema hervat worden, als dit niet gewijzigd wordt. Als het schema voor het komende seizoen enkele aanpassingen zal krijgen, wordt u uiteraard via de website, in het schermcentrum en via de sociale media direct op de hoogte gebracht.

Geef een antwoord

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.