20 mei 2024
  • 304
  • 0
by Jan Hofman

Op dinsdag 14 mei was er een sportdag op het sportpark de Bakenhof. Ruim 600 kinderen, van de drie basisscholen in Malburgen (OSB Het Mozaïek, Margarethaschool en RK Basisschool Johannes), werden gestimuleerd om te gaan sporten. Het evenement werd georganiseerd door de HAN studenten en stond onder supervisie van het Sportbedrijf Arnhem.
Acht groepen, van ongeveer 17 kinderen per groep, hadden zich in geschreven om te schermen en hebben een schermclinic gevolgd. Dat was een groot succes. Na afloop hebben veel kinderen aangegeven om op maandag, tijdens de reguliere les, weer te willen schermen. Onze schermsport en schermvereniging zijn weer bekender geworden en mogelijk levert het ook nieuwe leden op.
Met hart voor onze schermvereniging en belangeloos hebben Judith Berris, Mieke en Jan de Graaf zich ingezet om deze dag succesvol te laten verlopen. De kinderen gingen na afloop zeer tevreden, met schermervaring, naar huis.

Dankwoord HAN studenten

Beste stakeholders,

Wij willen deze gelegenheid aangrijpen om onze oprechte dankbaarheid uit te spreken voor uw uitzonderlijke inzet. We hebben veel blije gezichten van de kinderen gezien. Ondanks de hoge temperaturen hoop ik dat we erin geslaagd zijn om de kinderen op een aantrekkelijke manier te stimuleren om meer te gaan sporten en bewegen en de weg naar Sportpark de Bakenhof en andere verenigingen weten te vinden. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen van Het Nationaal Programma Arnhem Oost, waarbij gezondheid en gemeenschapsbinding centraal staan. Nogmaals onze hartelijke dank. Zonder uw bijdrage zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Malu, Thijs en Jitze

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Op de hoogte blijven?
Abonneer op de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief