3 april 2023
  • 934
  • 0
by Michel

Mede namens Bianca van der Weijden van de Gemeente Arnhem en Wilco Huisman projectleider, werden op zaterdag 1 april de Arnhemse raadsleden en volgers, Wethouders, Sportaanbieders, Sportbedrijf Arnhem, Schooldirecties van scholen uit de wijk, de werkgroep,  uitgenodigd op onze schermvereniging om het “droom” ontwikkelingsvoorstel van Landschapsarchitect André Houtman bij te wonen.

Daar werd een presentatie verzorgd over de ontwikkelingen op het sportpark de Bakenhof als kloppend hart van de wijk.  André nam de bezoekers mee in onze ‘droom’ het “ontwikkelvoorstel”! De bijeenkomst is goed bezocht met ruim 35 deelnemers.

Scaramouche als gastheer, faciliteerde de bijeenkomst. Jan de Graaf deelde de ambities van de schermvereniging en topsport prestaties. Rafael en Tristan Tulen gaven een professionele schermdemonstratie met uitleg over de schermsport in het algemeen. Jan nodigde ook alle aanwezigen uit tot het bijwonen van de NK equipe schermfinales op zondag 28 mei, 15.00u in het Arnhemse stadhuis. Hierop werd positief op gereageerd. Ook had Scaramouche na afloop veel belangstelling van genodigden.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Op de hoogte blijven?
Abonneer op de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief