«

»

mrt 08

Training

Afgelopen zaterdag 6 maart,  na de aankondiging van wat versoepelingen voor de (scherm-)sport, heeft onze maĆ®tre  Arwin Kardolus het initiatief genomen om buiten te gaan schermen. Jeugd tot 27 jaar van Duiven en Arnhem op de wapens floret, sabel en degen waren welkom.

Het was koud, maar de jeugd had het er wel voor over om weer te schermen. Natuurlijk met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen, werd er weer als vanouds getraind. Na de training (van 1,5 uur) gingen alle deelnemers met een tevreden- en goed gevoel weer op huis aan.

Het is spijtig dat de oudere schermers nog even moeten wachten, wellicht zullen er nog meer versoepelingen komen, zodat ook zij kunnen deelnemen aan deze fijne training buiten.

En wellicht, als alles goed gaat, komen er nog meer versoepelingen en kunnen wij ook weer in de zaal terecht. Voor alle actieve schermers. Daarvan houden wij jullie zeker op de hoogte.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.