Word sponsor

Waarom sponsor worden?

Bij Scaramouche geloven we dat sponsoring meer is dan alleen een financiële bijdrage; het is een krachtige uiting van maatschappelijk betrokkenheid, affiniteit en waardering voor wat de gesponsorde vereniging vertegenwoordigt. Daarom benaderen wij u met een opwindende kans om deel uit te maken van ons verhaal en onze missie te ondersteunen.

Scaramouche is de broedkamer van Nederlands schermtalent. Hoewel onze exploitatie solide is, staan we voor de uitdaging om te investeren in talentherkenning en talentontwikkeling. Deze investeringen gaan verder dan onze huidige begroting.

Uw betrokkenheid zou het mogelijk maken om getalenteerde schermers extra fysieke en mentale training te bieden. Dit opent de deuren voor jeugdige schermers om deel te nemen aan prestigieuze internationale toernooien, zoals EJK’s, WJK’s, of zelfs wereldbekertoernooien, met ondersteuning door toptrainers en topcoaches.

Sponsoring is een manier om als bedrijf maatschappelijke betrokkenheid, te tonen en de naamsbekendheid te vergroten. Bovendien kunnen sponsoringskosten als ‘kosten’ worden beschouwd en van de winst worden afgetrokken, wat fiscaal zeer voordelig is.

Bent u geïnteresseerd in het creëren van een duurzame impact en het versterken van uw bedrijfsimago door sponsoring? Neem dan contact op met de vereniging via info@scaramouche.nl of bel Jan de Graaf 06-53144953. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin talent gedijt en de schermsport bloeit.

Huidige sponsors

.
.
.
.
.
.
Op de hoogte blijven?
Abonneer op de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief