Trainers

foto Conrad
Maître

Conrad Roy Makosz

Schermleraren

Jasper Videler
Schermleraar Jeugd en Rolstoelschermen

Jasper Videler

Hoi, ik ben Jasper, 22 jaar oud en al  ongeveer 10 jaar schermer! Momenteel geef ik de rolstoelschermers les op donderdag. Het leukste aan schermen vind ik het tactische spelletje wat je met elkaar speelt. Ik ben schermleraar geworden omdat ik enthousiast ben voor het nieuwe dingen leren aan mensen!

Raul Lenderink
Schermleraar Jeugd

Raúl Lenderink

Mijs Wouterse
Schermleraar Jeugd

Mijs Wouterse

Ik ben Mijs en ik doe sabel. Schermen is de leukste sport omdat het nooit verveelt. Het is een super dynamisch en tactische sport. Je raakt niet snel uitgespeeld. Daarom doe ik het al meer dan tien jaar. Zelf vind ik het belangrijk om alles wat ik heb geleerd met het schermen door te geven aan de volgende generatie schermers. Onder andere respect hebben voor een ander en stiekem wil ik een beetje een voorbeeld geven aan jonge meisjes dat ook zij erbij horen in een sport dat voornamelijk wordt beoefend door jongens. Vroeger was ik namelijk bijna altijd het enige meisje in de groep. Maar nu zit ik in een fantastische hechte sabel dames groep waar ik altijd plezier mee heb op trainingen en wedstrijden. En hopelijk worden de dames groepen in de toekomst alleen maar groter!

Op de hoogte blijven?
Abonneer op de nieuwsbrief

Abonneer op de nieuwsbrief