Duiven

De spannendste sport is… flitsende actie combineren met slimme tactiek? Schermen heeft het allemaal. Het is veilig, fysiek én sociaal! Ga de uitdaging aan, ook in de regio (Duiven/Westervoort/Zevenaar), en kom schermen bij onze dependance Scaramouche de Liemers (Duiven)! Beoefen de sport die voortgekomen is uit het oude zwaardvechten. Daag je tegenstander uit en leer nieuwe skills! Interesse? Pak die gratis proefles en meld je aan via de button hier beneden. Schermvereniging Scaramouche verwelkomt je graag! Voor verdere informatie, neem contact op met info@scaramouche.nl

Adres:

Scaramouche De Liemers (Duiven)
Huis van Droo
Fuutstraat 50
6921 WJ Duiven

Training: iedere vrijdag 19:00-20:30 uur.

Proefles?

Heb je zin in een gratis proefles? Meld je dan aan door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

  Eerste kwartaal 50% korting?

  Heb je de smaak écht te pakken na je proefles? Kom schermen in Duiven en krijg het eerste kwartaal 50% korting op je lidmaatschap.

  Je kunt je aanmelden via de onderstaande knop.

  Oprichting

  Toen onze floretschermster Mieke de Graaf-Stoel (woonachtig in De Liemers)  in 2011 Europees Kampioen werd, was het College van Burgemeester (H.J. Zomerdijk) en Wethouders van mening dat zij een bijzondere prestatie had verricht. Met haar grote inzet voor de schermsport en inspirerende houding werd ze gezien als een voorbeeld voor andere sporters. Daarom werd ze gehuldigd met het ere-insigne van de gemeente Duiven door wethouder Sjef van Groningen.

  Door de Europese gouden medaille en de daarbij behorende aandacht van de media, alsmede de toen gevoerde gesprekken met enkele notabelen van de Gemeente Duiven, heeft het bestuur van Scaramouche doen besluiten een dependance te starten.

  Op de hoogte blijven?
  Abonneer op de nieuwsbrief

  Abonneer op de nieuwsbrief